Placeholder

22-23 juni 2018 – Eindhoven

De cursuslocatie: Holiday Inn Eindhoven

OMFT-1: Basiscursus. Tweedaagse cursus (8.30 uur tot 17.15 uur) voor met name logopedisten, tandartsen, mondhygiënisten en orthodontisten. Er is geen specifieke werkervaring met OMFT vereist. Voor logopedisten is de cursus geaccrediteerd bij Stichting ADAP (35 PE-punten). Deelnemers ontvangen een waardebon van € 100,-, die te besteden is in onze webwinkel. U kunt de bon ook gebruiken voor aankoop van materiaal tijdens de cursus. Wij hebben hiervoor een startpakket samengesteld die een waarde heeft van € 140,- (Force scale 2016, Payne-lamp, Payne-pasta, een startersvoorraad spateltjes, knopen, touw, e.d.). Hiervoor betaalt u dan dus slechts € 40,-. U kunt tijdens de cursus ook een totaalpakket aanschaffen met een waarde van € 190,- (in dit geval dus voor een prijs van slechts € 90,-). De waardebonnen worden tijdens de cursus uitgereikt. Consumpties tijdens de pauzes en de lunch zijn inbegrepen bij het cursusgeld.

 

Studenten logopedie, studenten tandheelkunde en studenten mondhygiëne/mondverzorging, kunnen deelnemen aan deze basiscursus voor een gereduceerde prijs van € 299,00. Vul hiervoor bij de volgende stap als kortingscode in: ‘student’. Na het aanmelden stuur je je bewijs van inschrijving als student naar cursus@omft.info. De bovengenoemde waardebon wordt niet verstrekt aan deelnemende studenten. Per cursus is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar voor studenten.

 

Lees voor het aanmelden onze inschrijf- en betalingsvoorwaarden. Na het aanmelden krijgt u via e-mail een factuur toegezonden.

 495,00

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “22-23 juni 2018 – Eindhoven” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *